Unde ne-am pierdut !

Unde ne-am pierdut pe drumul asta care odată era presărat cu petale de flori ? Ce sa întâmplat cu noi? Stau și ma gândesc la momentele noastre care făceau diferența, care ne făceau sa stam decuplați ore insir departe de agitația de afara. Oare îți mai amintești mesajele fierbinți? Nopti întregi la rând când parca ne desprindeau de realitatea dura de afara, îți mai amintești tu oare de clipele dulci ce vindecau orice rana ?

Tu crezi ca e normal iar pentru mine suna anormal, ca o relație sa se turmenteze, sa plafoneze într-un scurt ceas? Spune-mi carte blândă, ce fiecare foaie întorci încotro vrei sa ma indrepti? Sa ma lași și sa ma joci precum visele din scurtele nopți, când nimic nu are rost, tu sa te apuci sa ștergi de tot fiecare vis și sa te joci cum poți pe când tu ai putea sa-mi dai sânge in loc de lacrimi, sa ma tragi in infern in loc sa ma plimbi in lumea asta strâmba, in lumea asta șicana, in care păsările nu mai zboară, in care Pești își doresc sa moara, o lume plina de cadavre ale nopți, o lume in care albul nu mai e alb iar negrul care-l îmbraci te arunca într-un colț de draci.

Sa te chinui sa ieși de unde nu poți căci odată trecut la morți nu mai poti sa te întorci, și cu durere apuci sa storci într-un pom al cărui fruct nu poti sa îl mirosi, iluzii păgâne vrăjite de hoți, unde inima e o jucărie, sufletul o porcărie și iubirea nu mai e ce era, e o joaca gen pic-palac.

Și spune-mi de ce ma amăgești, sa scri ca vrei, ca poți ? De ce sa obișnuiești sa faci lucruri ce nu obișnuiești sa le faci ? De unde și pana când îngerii sunt draci ? Unde sa tot scri ca poveștile nu ne mai plac? Un film de as putea sa fac și rolul asta nu îl mai fac, nu îl mai joc ca nu îți sunt pe plac.

Spune-mi ma vezi înger sau drac? Intr-o lume in care negrul e confundat cu alb ?

Eu sunt Oscar, iar asta nu e pentru toți ! E doar pentru tine, e scris negru pe alb

Advertisements

Author: Oscar

Nimeni important dar care are ceva de spus chiar si atunci cand nimeni nu o face

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s